درباره من سلام به همهٔ خوانندگان محترم: نظر به اینکه وبلاگ قبلی من:"نگاه من نگاه" برای هموطنان مقیم

Freitag, 15. November 2013

روحانی با دروغ رای جمع کرد

علی‌ اخوان پور:
حسن روحانی پیش از برگزاری انتخابات به رای دهندگان، خبر از برنامه مدون یک ماهه و ۱۰۰ روزه خود برای حل بسیاری از مشکلات داده بود. بخشی از شهروندان بدون آشنایی با سوابق «حسن فریدون» به «روحانی» رای دادند.

روحانی پیش از انتخابات ریاست جمهوری، در معرفی برنامه‌هایش گفته: «در برنامه مدون من، علاوه بر حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاست داخلی، سیاست خارجی و امور فرهنگی، برنامه کوتاه مدت یک‌ماه و ۱۰۰ روزه وجود دارد. ما می‌توانیم در یک زمان کوتاه، تحول اقتصادی در کشور به‌وجود آوریم، و در آن تحول  اقتصادی بتوانیم با ایجاد یک دوره تنفس، به کارخانه‌ها و مراکز تولیدی که امروز مشکل دارند، مشکلات آن‌ها را در آن مدت کوتاه، حل و فصل کنیم.»
بر پایه تحقیقات انجام شده از سوی مرکزی که سایت «روحانی‌سنج» را مدیریت می‌کند، آقای روحانی توانسته است در ۱۰۰ روز نخست کاری خود، تنها ۴ قول از ۴۶ قول خود را عملی سازد.
برخی موافقین آقای روحانی بدون در نظر گرفتن سخنان ایشان پیش از ۲۴ خرداد ۱۳۹۲، معتقدند که باید به رئیس جمهوری وقت کافی برای رسیدن به اهداف‌شان داده شود.
از سوی دیگر، گروه بسیاری در فضاهای آن‌لاین و شبکه‌های اجتماعی، توجیه حامیان آقای روحانی را نادیده می‌گیرند و به ادعاهای رئیس جمهوری درباره «برنامه مدون یک ماهه و ۱۰۰ روزه» اشاره می‌کنند.
روحانی‌سنج را به عقب برگردانید
یک محقق ساکن تهران (نام محفوظ) معتقد است که کسانی که تنها به خاطر تبلیغات روزهای قبل از انتخابات به آقای روحانی رای داده‌اند تا بر فرض، آقای جلیلی انتخاب نشود، به هیچ عنوان به سوابق آقای روحانی واقف نبوده‌اند.
به گفته این محقق، اگر رسانه‌های داخلی و خارجی حتی یک مرور ساده بر خاطرات آقای روحانی را منتشر کرده و به تناقض‌ها پرداخته بودند، امروز بسیاری از شهروندان با مواجه شدن با قول‌های عملی نشده ایشان، سرخورده نمی‌شدند. این محقق معتقد است که سابقه آقای روحانی، راه‌گشای شناخت آینده‌ای است که رای دهندگان لمس خواهند کرد.
چندی پیش، کیانوش ایرانی، هم‌کار خودنویس در بررسی سوابق آقای روحانی به موارد متعددی دست یافته بود که رسانه‌های مختلف خارج از کشور نیز یا متوجه‌شان نشده بودند و یا از انتشارشان خودداری کردند. آقای روحانی در اسفند ماه ۱۳۵۸، یعنی نزدیک به یک سال بعد از بازگشت از انگلستان، ادعا کرده بود که دکترا «جامعه‌شناسی حقوقی» از دانشگاه لندن دارد. سازنده فیلم تبلیغاتی آقای روحانی نیز به تحصیلات تکمیلی او درپیش از انقلاب، در انگلستان اشاره کرده بود.
این در حالی است که آقای روحانی در ابتدای سال ۱۳۵۷ با مدرک کارشناسی به انگلستان سفر کرد و بعد از شرکت در کلاس‌های انگلیسی، در ترم پاییزه دانشگاه «ال.اس.ای» ثبت نام نمود و تنها یک ترم دانشجوی رسمی بود. ترمی که به خاطر سفر آیت‌الله خمینی به فرانسه، عملا با کمترین حضور حسن روحانی در انگلستان سپری شد. آقای روحانی که آن زمان با نام «حسن فریدون» شناخته می‌شد اما، در پایان همان ترم به ایران بازگشت و تحصیلات تکمیلی خود پیش از آن‌که حتی مدرک کارشناسی ارشد بگیرد را رها کرد، اما در انتخابات اسفند ۵۸ با عنوان «دکتر حسن روحانی» از حوزه انتخابیه سمنان وارد مجلس شورای اسلامی شد.
آقای روحانی۴ دوره بعدی مجلس را نیز با عناوینی که در اختیار نداشت وارد مجلس شد و مرتکب «جعل عنوان» گردید. او هم‌چنین از ابتدای دوران ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی با عنوان «دکتر» رئیس شورای عالی امنیت ملی شد و با همان عنوان نیز اندکی بعد، به ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک رسید.
در سال ۱۹۹۳ نیز با هم‌یاری دکتر سید حسن امین توانست در دانشگاه تازه تاسیس کالدونین گلاسکو در اسکاتلند ثبت نام کند که دانشگاهی رده پایین در بریتانیا است و وزارت فرهنگ و آموزش عالی در دوره‌های مختلف، آن را در فهرست دانشگاه‌هایی گذاشته که دانشجویان ایرانی را از رفتن به آن‌ها باز دارد.
دانشگاه کالدونین در پاسخ به پرسش‌های خودنویس، اعلام کرد هیچ سندی از حضور آقای روحانی در کلاس‌های آن در اختیار ندارد و تنها می‌تواند تایید کند که نام‌برده با اسم «حسن فریدون» در این مرکز علمی ثبت نام کرده و از رساله خود دفاع نموده است.
آقای روحانی در زمانی که دانشجوی دانشگاه کالدونین محسوب می‌شده، به طور هم‌زمان، نماینده تمام وقت مجلس از تهران، نایب رئیس مجلس، رئیس شورای‌عالی امنیت ملی و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک بوده است. حضور یک مقام امنیتی رسمی جمهوری اسلامی به طور تمام وقت در یک کشور دیگر،  یک ریسک امنیتی به حساب می‌آید و برخی کارشناسان سیاسی بروز چنین خطایی را غیرممکن دانسته‌اند.
کشف بخش‌های کپی شده از کتاب یک محقق افغان ساکن مالزی در «ابسترکت» رساله دکترای روحانی، تردیدها را نسبت به روش دانشگاه کالدونین و نحوه نوشته شدن رساله او افزایش داد.
از سوی دیگر، نیاز شدید آقای روحانی به مترجم در هنگام گفتگو با خبرنگاران انگلیسی زبان نیز ادعایش در گرفتن دکترای حقوق به زبان انگلیسی را با شبهات بسیاری روبه‌رو کرده است.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen