درباره من سلام به همهٔ خوانندگان محترم: نظر به اینکه وبلاگ قبلی من:"نگاه من نگاه" برای هموطنان مقیم

Montag, 2. Juni 2014

جدال میان حسن روحانی و گروهی از حامیان و منصوبان رهبر جمهوری اسلامی بر سر بهشت و یا جهنمی کردن مردم ادامه دارد

علی‌ اخوان پور:

Rouhani-vs-Khameneis-Men
تقاطع: جدال کلامی میان حسن روحانی و گروهی از حامیان و منصوبان رهبر جمهوری اسلامی بر سر بهشت و یا جهنمی کردن مردم ادامه دارد. احمد خاتمی، امام‌جمعه‌ی تندروی تهران، در راس مخالفان دولت قرار گرفته است.
به گزارش وب‌سایت رسمی ریاست جمهوری اسلامی در ایران، آقای روحانی، روز شنبه (۱۰ خرداد-۳۱ می) در یک سخنرانی در جمع کارکنان “سازمان حفاظت محیط زیست” گفت: «نمی‌دانم چرا بعضی‌ها که از سر بی‌کاری دچار توهم هستند مدام غصه دین و آخرت مردم را می‌خورند در حالی که نه می‌دانند دین چیست و نه آخرت.»
رییس جمهوری اسلامی، یک هفته پیش‌تر، در روز سوم خردادماه در “همایش بیمه سلامت همگانی” که در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، با بیان این‌که «نمی‌توان به زور و شلاق مردم را به بهشت برد»، گفته بود: «این قدر در زندگی مردم مداخله نکنیم، ولو به خاطر دلسوزی؛ بگذاریم مردم خودشان راه بهشت را انتخاب کنند.»
سخنانی که در یک هفته‌ی گذشته  را در میان حامیان علی خامنه‌ای برانگیخت و این واکنش‌ها روز جمعه (۹ خرداد) از سوی خطیبان “نماز جمعه” در شهرهای مختلف ایران به اوج خود رسید.
از جمله، احمد خاتمی، “امام‌جمعه‌”ی این روز تهران، در سخنانی با بیان این‌که «مکتب ما مکتب شلاق نیست» که «وظیفه و رسالت حکومت دینی این است که جاده‌ی بهشتی شدن مردم را صاف و هموار کند».
او هم‌چنین به برگزاری کنسرت‌های موسیقی در کشور نیز انتقاد کرد و افزود: «این‌که جوانان را دختر و پسر جمع کنیم. دخترها آرایش کرده و بزک کرده و با حجاب کاملا بد. پول بیت‌المال را خرج‌شان کنیم که غافل از خدا بشوند؛ این قطعا کار ضد فرهنگی است.»
هم‌زمان، احمد علم‌الهدی، “امام‌جمعه‌”ی مشهد در واکنشی تندتر، سخن حسن روحانی مبنی بر این‌که «نمی‌خواهیم با شلاق مردم را به بهشت ببریم» نادرست خواند و گفت: «شلاق که سهل است با همه‌ی قدرت جلوی کسانی که مانع بهشت رفتن مردم شوند خواهیم ایستاد.»
در اصفهان نیز محمدتقی رهبر، “امام‌جمعه‌”ی این شهر به رییس جمهوری اسلامی هشدار داد که «برای رضای لیبرال‌ها» کاری نکند که «جامعه و بسیجیان فکر کنند که نظام اسلامی از مواضع خود عقب‌نشینی کرده است».
هم‌زمان با این اظهارات، مهدی طائب، رییس “قرارگاه عمار” در گفتگوی با خبرگزاری “نسیم” وابسته به سپاه پاسداران با تاکید بر این‌که «وظیفه‌ی حکومت جلوگیری از عادی شدن گناه در جامعه است» گفت: «وظیفه‌ی رییس جمهور اجرای دستورات اسلام است و مبارزه با مظاهر بی‌دینی از دستورات اسلام محسوب می‌شود.»
در همین روز، احمد سالک، رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز در گفتگو با خبرگزاری “مهر”، متعلق به “سازمان تبلیغات اسلامی”، به این سخن حسن روحانی مبنی بر این‌که «دوره‌ی منبرهای یک‌طرفه به پایان رسیده» واکنش نشان داد و گفت: «ما در این قضیه محکم ایستاده‌ایم و اجازه نمی‌دهیم منابر حذف شود.»
مجموعه‌ی این واکنش‌ها بود که حسن روحانی را وادار کرد تا در واکنشی کوتاه، منتقدان خود را افرادی «بی‌کار» و «متوهم» و بی‌اطلاع از «دین» و «آخرت» بخواند.
اظهارنظری که پاسخ سریع احمد خاتمی را به همراه داشت که روز شنبه (۱۰ خرداد) در گفتگویی با خبرگزاری “فارس”، متعلق به سپاه پاسداران، ضمن تکرار سخنان روز گذشته‌‌اش در “نماز جمعه‌”‌ی تهران گفت که در مقابل «مستبدان مدرن» کوتاه نخواهد آمد و «از میدان به در نخواهد رفت».
در این میان، تازه‌ترین واکنش به سخنان روحانی از سوی محمدحسین صفارهرندی، وزیر اسبق “فرهنگ و ارشاد اسلامی” و مشاور فرهنگی کنونی فرمانده سپاه صورت گرفته که شب گذشته (شنبه ۱۰ خرداد) در سخنانی در برنامه‌ی “نگاه یک” که از شبکه‌ی یک تلویزیون دولتی ایران پخش می‌شود با طرح این پرسش که «چرا باید مردم را به زور به جهنم ببریم»، تصریح کرد تنها دولت سکولار است که «هیچ وظیفه‌ای در ترویج دین ندارد».

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen