درباره من سلام به همهٔ خوانندگان محترم: نظر به اینکه وبلاگ قبلی من:"نگاه من نگاه" برای هموطنان مقیم

Mittwoch, 24. April 2013

برای آنهایی که چهره واقعی‌ خاتمی را فراموش کرده اند



علی‌ اخوان پور:
 
توجه داشته باشید که عاطفه در زمان ریاست جمهوری آقای محمد خاتمی به این فلاکت اعدام شد قابل توجه عزیزانی که آزادی موزیک و کنسرت دوره آقای خاتمی چشم آنها رو کور کرده بود و خبر نداشتند که در نقاط مختلف ایران چه به روز هموطنانشان میآید!!


عاطفه سهاله رجبی
مشخصات
سن ۱۶
ملیت ايراني
مذهب: احتمال قوي اسلام
وضعیت خانوادگی: مجرد
تحصیلات: تصديق دبستان
شغل :دانش آموز

تاریخ اعدام:۲۴ مرداد ۱۳۸۳
محل : نکا, ايران
نحوه اعدام: حلق آویز به دست قاضی
اتهامات: اعمال منافی عفت و زبان تند

خبر اعدام عاطفه سهاله (رجبی) دختر جوانی که از سلامتی کامل عقل برخوردار نبود، توسط سازمان عفو بین الملل ( ٢٣ اوت ٢٠٠٤) ، رسانه های اینترنتی ، پیک ایران (٢٥مرداد ١٣٨٣) ، ایران فوکوس ( ٣شهریور ١٣٨٣)، زنان ایران وهمچنین رادیو فردا، روزنامه اعتماد(٣١شهریور ١٣٨٣)، روزنامه کیهان(اول شهریور)، روزنامه ایران (٨شهریور١٣٨٣) انتشار یافت.

سایت اینترنتی پیک ایران در مورد این اعدام می نویسد" اين اعدام درحالی صورت گرفت که سن اين دختر نوجوان در شناسنامه ۱۶ سال می باشد امادادگستری شهرستان نکا سن وی را به دروغ ۲۲ سال اعلام نمود".درقسمتی دیگراز این گزارش آمده است" لازم به ذکر است مردی که همراه اين دختر ۱۶ سالهدستگير شده بود تنها به ۱۰۰ ضربه شلاق محکوم شده بود و پس از اجرای حداسلامی آزاد گرديد".

صفرعلي سهاله ، پدر عاطفه در گفت و گو با سايت زنان ايران با نشان دادن شناسنامه خود كه درآن سال تولد دخترش عاطفه ١٣٦٦ثبت شده ، از تنظيم شكايتي عليه حكم اعدام عاطفه خبر مي دهد.همچنين در رونوشت وفات عاطفه كه در سازمان ثبت احوال كشور باشماره(٩٣٤٨٦٣٥/ف) ثبت شده ، سال تولد وي ١٣٦٦ عنوان شده است.
بنا بر اظهارات وکیل پدر عاطفه، شناسنامه عاطفه و پدرش و گواهي سند ثبت احوال همگي حکایت از ١٦ ساله بودن عاطفه دارند. در حالي كه رويه موجودقضايي اين است كه معمولا اعدام افراد زير ١٨ ساله اي را كه به اعدام محكوم مي شوند، تا بعد از ١٨ سالگي آنها به تعويق مي اندازند.

چند روز پس از اینکه توجه مراجع بین المللی به این مورد جلب شد، روزنامه های کیهان و ایران ، با انتشار خبر اعدام ،سن متهم را٢٢سال ذکر کردند. به گزارش همین روزنامه ها، دوشیزه سهاله در طول چهار سال قبل از اعدامش ، چهار بار به جرم فساد دستگیر شده و هر بار حکم صد ضربه شلاق در مورد او اجرا شده بوده است.
درمورد وضعیت روانی عاطفه سهاله ، و نامه ای که وی در زندان در اعتراض به حكم نخستينش نوشته و خود را مبتلا به جنون ادواري دانسته، وکیل پدرش به سایت زنان می گوید"تحقيقات محلي نيز نشان مي دهد كه عاطفه از سلامت عقلي كامل بر خوردار نبوده است".

از سال ١٩٨٩تعداد زیادی از ارگان های بین المللی مخالفت خود را با اعدام مجرمینی که دچار بیماری های روانی هستند اعلام داشته اند. در گزارش مخصوصسازمان ملل در سال ١٩٩٨ ذکر شده که کسانی که از بیماری های روانی رنج میبرند، در زمان بازداشت و بازجوئی و اعتراف، آسیب پذیرتر هستند.در سال٢٠٠٠سازمان ملل از دولت هائی که حکم اعدام را اجرا میکنند خواستبرای تطبیق قوانین خود با استاندارد های بین المللی درباره ممنوعیت اجرایحکم اعدام در مورد کودکان، بیماران روانی ومفلوجین، به اقدامات فوری دستبزنند

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen