درباره من سلام به همهٔ خوانندگان محترم: نظر به اینکه وبلاگ قبلی من:"نگاه من نگاه" برای هموطنان مقیم

Freitag, 26. Dezember 2014

تبلیغ رژیم ایران برای داشتن فرزند بیشتر

تبلیغ رژیم ایران برای داشتن فرزند بیشتر
علی‌ اخوان پور:
در حالی‌ که رژیم ایران در شرایط بسیار دشوار قرار دارد و در پی‌ مسائل اجتماعی و رفاه مردم بسیار ضعیف و ناتوان است،در پی‌ فشار به خانواده‌ها برای آوردن فرزند بیشتر است .
این سیاست که فقط برای به دست آوردن جمعیت بیشتر که شاید تنها سلاح و پشتون رژیم آخوندی است فقط می‌تواند در خانواده هایی عملی‌ باشد که هنوز در جهالت و عقب ماندگی گوش به فرمان رهبر دروغین خود هستند.
چه بسا که فقط رژیم با هزینه اندک بتواند این خانواده‌ها را راضی‌ نگاه دارد.
در شرایطی که فقر و جنایت و بزهکاری در ایران در بالاترین آمار خود قرار دارد رژیم درمانده آخوندی میکوشد تا برای حفظ بقا خود جمعیت بیشتری ذخیره کند.

Donnerstag, 25. Dezember 2014

در رژیم ایران خوب و بد وجود ندارد،همه راهها به ولایت فقیه و دیکتاتوری ختم میشود

در رژیم ایران خوب و بد وجود ندارد،همه راهها به ولایت فقیه و دیکتاتوری ختم میشود
علی‌ اخوان پور:

بر خلاف آنچه که رژیم ایران خود به عنوان یک سیاست در نظر گرفته تا مسیر دیکتاتوری خود را ادامه دهد،یعنی‌ پیدایش گروها اصلاح طلب یا میان رو و یا از این دسته ،هیچ میان روی و یا فکر جدید به دور از دیکتاتوری وجود ندارد و همانگونه که خمینی در وصیت نامه خود نوشته نیروهای رژیم حق ندارند که اجازه دهند که کسی‌ یا گروهی ولایت فقیه را تضعیف کند.
آخوند خاتمی آخوند روحانی همگی‌ قسم خور دگان همین ولایت و دیکتاتوری هستند و در زمان ریاست جمهوری اینان هم کماکان جنایت اعدام ،شکنجه بیشتر از قبل ادامه داشته و دارد.
اعدام‌های زندانیان سیاسی اخیر مهری است بر جنایت کار بودن رژیم و خون روحانی. 

Mittwoch, 17. Dezember 2014

تهدید رژیم به سرعت دادن اعدام ۱۰ زندانی که در اعتصاب غذا هستند

تهدید رژیم به سرعت دادن اعدام ۱۰ زندانی که در اعتصاب غذا هستند
علی‌ اخوان پور:
به نه به گزارشی از سازمان عفو بین‌الملل، رژیم ایران در صدد است تا عدّه‌ای از زندانیان سیاسی محکوم به اعدام را هر چه زودتر اعدام کند.
این عده از زندانیان در پی‌ اعتراض به عدم تفکیک با زندانیان خطرناک و فراخواندن مکرر به انفرادی مدتی‌ است که در اعتصاب به سر میبرند.
این احتمال می‌رود که رژیم ایران اعدام این گروه را صورت بخشیده و مثل هر بار با استفاده از ذات جنایت کار خود در سرکوب کردن اعتراضات جنایت دیگری را رقم بزند.

Montag, 15. Dezember 2014

عضو مجمع روحانیون مبارز:بهأئیان حق شهروندی ندارند

عضو مجمع روحانیون مبارز:بهأئیان حق شهروندی ندارند
علی‌ اخوان پور:
یک آخوند دیگر به نام موسوی بروجردی  که خود را حقوق دن میداند در مصاحبه با خبر گذاری رژیم به نام فارس ،در مواجه با سوال که آیا بهأییان حق تحصیل دارند یا نه می‌گوید ،بهأییان ضّد اسلام هستند و ما کی‌ گفتیم که آنان حق تحصیل دارند ،آنان حتی حق شهروندی هم ندارند چون دشمن اسلام هستند.
جالب که این مصاحبه با موضوع حقوق بشر می‌باشد و این آخوند وابسته خود را حقوق دن میداند ،در جای دیگر این مصاحبه اشاره به این موضوع می‌کند که خط قرمز ما ولایت است ،این به این معنی‌ است که حقوق بشر در ایران همانند مذهب شیعه آخوندی یک چیز ساختگی است و وابسته به ولایتی است که اساسا خود مظهر همهٔ بی‌ عدالت‌ها و فساد و جنایت است.

Sonntag, 14. Dezember 2014

اندر حکایت ملّا احمد خاتمی

اندر حکایت ملّا احمد خاتمی
علی‌ اخوان پور:
thumbnail
در مورد احمد خاتمی همین مورد بس که شاید کار این موجود خطر ناک به جائی‌ برسد که حتی نیم نگاهی‌ هم به رهبری بد از خامنه‌ای داشته باشد، وی که از نظام بد پیروی می‌کند همانگونه که از احمدی‌نژاد حمایت و بد از ۳ سال کشتن وی را جایز دانست یکی‌ از تندرو هایی است که برای ملت ایران یک خطر بزرگ به حساب میاید.
تازه‌ترین اقدامات وی تحریک به اسید پاشی و چاقو کشی‌ علیه زنان می‌باشد.

Dienstag, 9. Dezember 2014

رئیس جمهور رژیم دیکتاتور ایران خواست تا ۱۸ دسامبر را روز علیه خشونت نام گذاری کنند

رئیس جمهور رژیم دیکتاتور ایران خواست تا ۱۸ دسامبر را روز علیه خشونت نام گذاری کنند
علی‌ اخوان پور:
در نشستی که جدیدا در تهران برگزار شد که اصطلاحا آن را بین‌المللی نامیدند و اسم آن را نشست علیه خشونت و افراط گری گذاشتند ،روحانی رئیس جمهور رژیم مکر و دروغ‌ جهان را دعوت به آرامش صلح و دوری از خشونت کرد این در حالی‌ است که به گفت آمار در زمان به قدرت رسیدن وی بیشترین تعداد اعدام را در این سال‌ها داشته‌ایم و با نگاهی‌ به خبر‌های فقط این چند روز میبینیم که در رژیم ایران بیشترین خشونت و افراط گری وجود دارد که در بدترین کشور‌های دنیا هم شاید نظاره‌‌گر این گونه خشونت‌ها نباشیم .
از جمله می‌توان به خشونت‌های قومی‌ و مذهبی‌ ،خشونت علیه زنان (حمل با اسید و چاقو)عربده کشی آخوند احمد خاتمی در نماز جمعه و دعوت مردم به خونریزی برای مقابله با آنچه که وی مبارزه با بدحجابی مینامد...و ده‌ها مورد دیگر که مهمترین آن اعدام است.

حال آیا یک چنین حکومتی می‌تواند در مورد صلح و جهانی‌ بدور از خشونت سخن بگوید ؟

Montag, 8. Dezember 2014

و حالا دنیا شاهد فحاشی احمد خاتمی به یک خبر نگار می‌باشد

و حالا دنیا شاهد فحاشی احمد خاتمی به یک خبر نگار می‌باشد
علی‌ اخوان پور:

احمد خاتمی یکی‌ از مزدوران بلند پای و تند رو در نظام آخوندی می‌باشد که چندی قبل در مواجه با سوال خبر نگاری به نم مسیح علینژاد که وی نیز از شخصیت‌های شناخته شده در عرصه خبر می‌باشد ،شروع به پرخاش گری مینماید و از الفاظی بسیار زشت از قبیل غلط کردی و تو آدم نیستی‌ استفاده کرد.
این در حالیست که دنیا شاهد این اتفاق بود و باز هم بیشتر به ماهیت پلید و جنایت کار آخوند‌ها پی‌ برد.
در جائی‌ که اینها خود را روحانی شیعه مینامند و در موعظه‌هایشان خود را انسانی‌ عاری از هرگونه ناا اخلاقی‌ و روشنفکر می‌دانند.این است واقعیت پلید اینها که تحمل یک سوال را هم ندارند.
براستی اگر مسیح علینژاد خارج از ایران نبود چه اتفاقی‌ برایش میفتاد؟ 
بدیهی‌ است که وی نیز به سرنوشت  دها خبر نگار دیگر که اکنون در بند رژیم هستند،میبایستی بند و شکنجه و... را به چشم میدید.

Donnerstag, 4. Dezember 2014

تازه‌ترین اظهار نظر مصباح یزدی در مورد رهبری

تازه‌ترین اظهار نظر مصباح یزدی در مورد رهبری
علی‌ اخوان پور:
واقعا در عجب هستم که چرا سرنوشت مملکت ما به دست یه سری آخوند خود فروخته و خرافه پرور افتاده که این چنین ذهن مردم را به بازی گرفته و از سران بی‌ کفایت و جنایت کار ،افرادی مقدس و قابل پرستش میسازند.
اینها میکوشند تا با سؤ استفاده از ذهن عده‌ای از مردم که بدون سواد دینی فقط مسیر دین را طی‌ میکنند برای ادامه روند حکومت بر مردم حمایت بدست آورند.
این مردک در صحبت‌های اخیر خود گفته که مردم لیاقت چنین رهبری را ندارند وی همچنین گفت:
 یکی از نعمت‌های بسیار بزرگ برای ما امام راحل بود که بسیار بزرگ بود و بعد از رحلت ایشان، وجود نعمت جانشین ایشان، رهبر معظم انقلاب است که خدا را شاهد می‌گیرم جامعه ما لیاقت چنین رهبری را ندارد. ایشان بالاترین مراتب مدیریت را در جامعه دارد و بزرگ‌ترین دشمنان جامعه کسانی هستند که در زمینه تضعیف ولایت فعالیت می‌کنند.


با نگاه به این گفتار فقط می‌توان این را گفت که که پس از چندین سال این جنایت کاران و فاسدان پیر و فرتوت جز یاوه گویی و خرافه و دروغ‌ هیچ چیز جدیدی ندارند .

Dienstag, 2. Dezember 2014

۱۳ آذر،روز مبارزه با سانسور را گرامی‌ می‌داریم


علی‌ اخوان پور:
درآستانه‌ این روز خالی‌ از لطف نیست که از همه کسانی‌ که در راه مبارز با سانسور فعالیت میکنند تشکر کنیم.

متاسفانه پس از به روی کار آمدن رژیم آخوندی از همان ابتدا خمینی و اسلام گرایان حکومت تنها راه ادامه رژیم را در سانسور و بایکوت خبری دانسته،
از همین رو همواره رژیم از ابتدا تا کنون کوشیده تا به هر شکل ممکن که شده جلوی ترویج اندیشه و تفکر را بگیرد و به جای آن افکار مردم را با ابزار دروغ‌‌ها و خرافات و مزخرفاتی به اسم مذهب و دین به سمتی‌ بکشاند که آینده حکومت را تضمین کند.
که البته از همان ابتدا تا کنون ذهن‌های بیدار در این زمینه مبارزه کرده و امروزه میبینیم که تقریبا اکثریت مردم از حقایق مطلع میباشند به همین جهت است که رژیم جنایت کار و دیکتاتور که خود را در این زمینه بازنده دیده میکوشد تا با ابزار زور و زندان ،شلاق و اعدام و ده‌ها مورد دیگر جنایت ذهن مردم را سانسور و در دست خود بگیرد که البته در این زمینه نیز بازنده می‌باشد.

Sonntag, 30. November 2014

پس از اسید پاشی ادامه جنایت عوامل جاهل رژیم با عنوان بسیج علیه زنان

پس از اسید پاشی ادامه جنایت عوامل جاهل رژیم با عنوان بسیج علیه زنان
علی‌ اخوان پور:
پس از اینکه رژیم فاسد و جنایت کار آخوندی در مقابله اسید پاشی به زنان در اصفهان برای چندمین بار نالایقی و ماهیت جنایت کار از نوع دینی خود را ثابت کرد،این بار در جهرم جاهلان دینی وابسته به رژیم با چاقو با جان نوامیس مردم افتادند

Dienstag, 25. November 2014

تأیید حکم اعدام سهیل عربی‌ به جرم داشتن صفحه در فیسبوک

تأیید حکم اعدام سهیل عربی‌ به جرم داشتن صفحه در فیسبوک
علی‌ اخوان پور:

خبر بسیار تلخ و درد آور در هیاهوی پر سرو صدای مذاکرات اتمی‌ ،تأیید حکم اعدام سهیل عربی‌ است که توسط رژیم دیکتاتور آخوندی اعلان شده.
فقط در چند سطر و به همین سادگی‌ سهیل و همسرش هردو عکاس هستند ،در پی‌ در دست داشتن چند صفحه در فیسبوک دستگیر و به جرم تبلیغ علیه نظام و توهین به رهبر ایران به اعدام محکوم شد.
از همه انسانها از همه ایرانیان از تمامی‌ سازمانهای مدافع حقوق بشر عاجزانه درخواست می‌کنم به هر ترتیب ممکن حکومت ایران را تحت فشار قرار دهند تا حکم سهیل را اجرا نکنند.
نگذاریم یک جوان بیگناه دیگر را از دست بدهیم.
به امید آزادی سهیل و بازگشت وی به کانون گرم خانواده ا‌ش .

Montag, 24. November 2014

احتمالا توافقی حاصل نشود،رژیم ایران برنامه اتمی‌ را برای اهداف خود می‌خواهد نه برای ملت


علی‌ اخوان پور:
ا
در مذاکرات اخیر احتمال اینکه  توافقی حاصل نشود خیلی‌ دور از ذهن نیست چرا که رژیم آخوندی بدون داشتن مشروعیت ملی‌ ،بقای خود را در داشتن اتم میداند.
آخرین برنامه‌های ضدّ ایرانی‌ و ضدّ میهنی  تلاش برای حفظ برنامه‌های اتمی‌ است که رژیم آخوندی بیش از ۷۰۰ میلیارد از سرمایه مردم را صرف خرید تاسیساتی کرده که از طریق بازار قاچاق و سیاه با چندین برابر قیمت وارد کشور کند.
از سوی دیگر هیچ گاه آمریکا و غرب چنین اجازه به رژیم آخوندی نخواهند داد تا برنامه‌های خود را ادامه دهد.
در چنین حالتی بهای ماجراجویی ضدّ ایرانی‌ و انسانی‌ فاشیزم دینی را فقط ملت ایران پرداخت می‌کند و اگر جنگی رخ دهد بالاترین و آخرین  بهائی است که ملت ایران باید به خاطر یک مشت آخوند دیکتاتور و فاسد و متجاوز به حقوق انسانها پرداخت کند.

Mittwoch, 19. November 2014

محکومیت جدید رژیم دیکتاتور آخوندی ایران در مورد نقض حقوق بشر


علی‌ اخوان پور:
fa.3.26.jpg
با توجه به اقدامات وحشیانه رژیم ایران در مورد نقض حقوق بشر و گزارش احمد شهید بازرس ویژه سازمان ملل ۷۸ کشور رژیم ایران را ناقض حقوق بشر شناخت و قطعنامه علیه رژیم ایران امضا کردند.
از جمله اقدامات وحشیانه رژیم ایران آمار تاسف بر انگیز اعدام ،شکنجه،نادیده گرفتن حقوق زندانیان،نادیده گرفتن حقوق زننوا ده‌ها مورد دیگر که موجبات نگرانی سازمان‌های بین المللی را فراهم ساخته.
امیدواریم که این محکومیت که ۶۱ محکومیت رژیم ایران می‌باشد به جائی‌ بینجامد که سران دیکتاتور رژیم ایران را مجاب نماید تا هر چه سریعتر جلوی اعدام‌ها گرفته و باقی‌ موارد حقوق بشر را نیز رعایت نماید.
این در حالی‌ است که امید چندانی نیست ،چرا که آخوند‌ها وابسته به قوانین خود سخته دینی میباشند.
در زیر متن کامل گزارش را می‌خوانید:
gh.st

اجلاس شصت و نهم
کمیته ی سوم

Untitled

ارتقاء و حفظ حقوق بشر: مسائل حقوق بشر به شمول روش هایی برای بهبود برخورداری موثر از حقوق بشر و آزادی های بنیادی

اندورا، استرالیا، اتریش، بلژیک، بلغارستان، کانادا، کرواسی، قبرس، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایرلند، اسراییل، ایتالیا، لتونی، لیختنشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، دولت فدرال میکرونزی، موناکو، هلند، نروژ، لهستان، پرتقال، جمهوری مولداوی، رومانی، سان مارینو، اسلواکی، اسلوانی، اسپانیا، سوئد، پادشاهی متحد بریتانیای کبیر و ایرلند شمالی، ایالات متحد آمریکا: پیش نویس قطعنامه

وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران

مجمع عمومی،

به پیروی از منشور سازمان ملل متحد، همچنین اعلامیه جهانی حقوق بشر ، پیمان نامه های بین المللی حقوق بشر و سایر ابزارهای بین المللی حقوق بشر،

با یادآوری قطعنامه های قبلی وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران، که مورد اخیر آن قطعنامه ی شماره ی ۱۸۴/۶۸ مورخ ۱۸ دسامبر۲۰۱۳ می باشد،

۱- با توجه به گزارش دبیرکل سازمان ملل که به دنبال قطعنامه ۱۸۴/۶۸ در آگوست ۲۰۱۴به مجمع عمومی ارائه شده است و گزارش گزارشگر ویژه درباره ی وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران که در آگوست ۲۰۱۴ به دنبال قطعنامه ۲۴/۲۵ شورای حقوق بشر در تاریخ ۲۸ مارس ۲۰۱۴ ارائه شده است؛

۲- از وعده های رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران در چند موضوع مهم حقوق بشری به ویژه در راستای حذف تبعیض علیه زنان و اعضای اقلیت های قومی و گسترش آزادی بیان و عقیده استقبال می کند و اصرار می ورزد که جمهوری اسلامی ایران آن ها را به اقداماتی مشخص تبدیل کند که به پیشرفت های قابل مشاهده در اسرع وقت منتهی شود و تضمین کند که قوانین داخلی کشور بر مبنای تعهدات آن به قانون بین المللی حقوق بشر استوار است و این قوانین در تطابق با تعهدات بین المللی اجرائی می شوند؛

۳- تصدیق می کند که تغییرات قانونی و اجرائی در جمهوری اسلامی ایران، از جمله متتم های قانون مجازات اسلامی و قانون آئین دادرسی کیفری به برخی از نگرانی های حقوق بشری می پردازد و تلاش ها برای معرفی منشور حقوق شهر وندی را مورد توجه قرار می دهد و در عین حال اصرار می ورزد که دولت تضمین کند که این اقدامات با تعهدات بین المللی حقوق بشری اش سازگار است؛

۴- همچنین تصدیق می کند که جمهوری اسلامی ایران اخیرا از طریق ارسال گزارش های دوره ای ملی به نهادهای معاهده های حقوق بشر از خود همکاری نشان داده است و همچنین در دومین بررسی ادواری جهانی شورای حقوق بشر شرکت کرده است، در حالی که نگرانی های جدی در مورد فقدان گسترده اشتیاق به همکاری با سازوکارهای دیدبان وضعیت حقوق بشر، از جمله فقدان مداوم پاسخگویی به درخواست گزارشگران ويژه برای دریافت اطلاعات و دیدار از کشور به جای خود باقی است؛

۵- نگرانی عمیق خود را درباره ی نقض جدی و مستمر حقوق بشر که در جمهوری اسلامی ایران در جریان است،ابراز می کند. از جمله:

الف) فراوانی و افزایش هشداردهنده اجرای احکام اعدام در نبود سیستم های حفاظتی شناخته شده ی بین المللی، به انضمام اعدام در ملاء عام، با وجود بخشنامه ی رییس سابق قوه قضائیه که اعدام در ملاء عام را منع کرده بود، و اعدام های مخفیانه ی گروهی و وجود گزارش هایی از اجرای اعدام بدون اطلاع رسانی به خانواده یا وکیل قانونی زندانیان؛

ب) تداوم صدور و اجرای حکم اعدام برای افراد زیر ۱۸ سال و افرادی که در زمان ارتکاب جرم کمتر از ۱۸ سال سن داشته اند که ناقض تعهدات جمهوری اسلامی ایران در قبال کنوانسیون حقوق کودک و میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی2 است؛

ج) محکومیت افراد به اعدام به اتهام جرم هایی که فاقد تعریف دقیق و صریح می باشند و جرم هایی که به عنوان جرایم بسیار شدید محسوب نمی شوند، که ناقض قانون بین المللی است؛

د) شکنجه و مجازات یا رفتارهای خشن، غیر انسانی یا تحقیرآمیز از جمله قطع اعضای بدن و شلاق زدن؛

ه) محدودیت های گسترده و جدی برای آزادی تشکل و تجمع مسالمت آمیز، آزادی بیان و عقیده، از جمله از طریق تلاش مستمر برای مسدود کردن، فیلتر کردن یا جلوگیری از دسترسی به اینترنت و محتوای آن به شمول مجاری رسانه های اجتماعی، پارازیت فرستادن بر انتقال بین المللی ماهواره ای و سانسور یا توقیف رسانه ها؛

و) هدف قرار دادن و ارعاب نظام مند مدافعان حقوق بشر و هدفگیری تازه روزنامه نگاران، وبلاگ نویسان و استفاده کنندگان رسانه های اجتماعی که در معرض دستگیری، بازداشت خودسرانه، تبعید طولانی مدت و احکام سخت از جمله حکم اعدام قرار می گیرند؛

ز) نابرابری فراگیر و خشونت علیه زنان و تداوم تبعیض علیه زنان و دختران در قانون و در عمل، از جمله از طریق تداوم محدودیت دسترسی به شغل و تحصیلات عالی در رشته های خاص و همچنین محدودیت داشتن مسئولیت های تصمیم گیرنده در دولت و بازار کار، به رغم اعطای سه پست از ۱۱ پست معاونت ریاست جمهوری به زنان؛

ح) ادامه ی تبعیض و نقض سایر حقوق بشر، بعضاً همراه با اذیت و آزار افراد متعلق به اقلیت های اتنیک، زبانی، یا سایر اقلیت ها، شامل عرب ها،آذری ها، بلوچ ها، کردها و مدافعان آنها، با توجه ویژه به سرکوب خشونت آمیز و بازداشت عرب ها و آذری ها، به شمول تداوم نقض آئین دادرسی و اعمال شکنجه در زمان بازداشت و اعدام مخفی اعضای جامعه عرب اهوازی که گزارش داده شده است؛

ط) تداوم محدودیت شدید حق آزادی اندیشه، وجدان، مذهب و عقیده و ایجاد محدودیت ها در احداث مکان های نیایش یا تدفین و همچنین حمله به این محل ها،

ی) تداوم آزار، تا حد زجردهی و و نقض حقوق بشر افراد متعلق به اقلیت های مذهبی به رسمیت شناخته شده، شامل مسیحیان، یهودیان، مسلمانان صوفی، مسلمانان اهل سنت و زرتشتی ها و همچنین مدافعان آنها، با اشاره ویژه به بازداشت خودسرانه مسلمانان صوفی و مسیحیان انجیلی، به شمول ادامه بازداشت کشیشان مسیحی؛

ک) تداوم تبعیض، آزار و اذیت و نقض حقوق بشر اقلیت های مذهبی به رسمیت شناخته نشده، به ویژه افراد متعلق به آیین بهایی و مدافعان آنان، از جمله: حملات هدفمند و قتل هایی بدون تحقیقات شایسته برای جوابگویی مسببان آن ها و دستگیری و بازداشت، ممانعت از دسترسی به آموزش عالی بر اساس دین، تداوم حبس تمامی رهبری جامعه بهایی ایرانی، بستن محل کسب و کار متعلق به بهایی ها و بی حرمتی و تخریب گورستان های بهائیان و جرم انگاری مؤٍثر عضویت در آئین بهایی؛

ل) تداوم بازداشت خانگی پایدار چهره های رهبری کننده اپوزیسیون از زمان انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ به رغم نگرانی جدی درباره سلامتی ایشان، همچنین تداوم محدودیت های اعمال شده بر طرفداران و اعضای خانواده آنها، از جمله از طریق ارعاب، تهدید و انتقام؛

م) ناتوانی مستمر در رعایت قانون آیین دادرسی، و نقض حقوق افراد بازداشت شده، از جمله متهمانی که بدون اتهام یا بدون تماس با دنیای خارج در زندان نگه داشته می شوند، استفاده گسترده نظام مند بازداشت خودسرانه و ناپدید شدن اجباری، عدم دسترسی متهم به وکیل منتخب خود، عدم صدور احکام وثیقه برای بازداشت شدگان، شرایط بد زندان ها، ممانعت از دسترسی به درمان پزشکی کافی و خطر مرگ برای زندانیان ناشی از شکنجه، تجاوز و دیگر انواع خشونت جنسی بازداشت شدگان، تکنیک های خشن بازجویی و استفاده از فشار روی خویشان و نزدیکان، شامل دستگیری آنها، به منظور اخذ اعترافات دروغین که در محاکمه ی آن افراد و انتشار در تلویزیون ملی از آن استفاده می شود؛

‏ن) تداوم دخالت های خودسرانه و یا غیرقانونی توسط مقامات دولتی درحریم خصوصی افراد، مخصوصا در ارتباط با منازل شخصی و مکاتبات آنها، شامل ارتباطات تلفنی و پست الکترونیکی که ناقض حقوق بین الملل می باشد؛

۶- از دولت جمهوری اسلامی ایران می خواهد که به دغدغه های اساسی ای که در گزارش های دبیر کل و گزارشگر ویژه وضعیت حقوق بشر در ایران مطرح شده بپردازد، و همچنین به درخواست های مشخص ارائه شده در قطعنامه های قبلی مجمع عمومی عمل کند و تعهدات حقوق بشر خود را بویژه در موارد ذیل، هم در قانون و هم در عمل، رعایت کند:

الف) لغو اعدام در ملاء عام و سایر اعدام ها به شمول سنگسار و حلق آویز کردن که بدون ملاحظه سیستم های حفاظتی شناخته شده ی بین المللی، اجرا می شوند، از قانون و در عمل؛

ب) بازنگری مجدد در قانون مجازات اسلامی بازنگری شده برای لغو اعدام نابالغان و کسانی که در زمان ارتکاب جرم زیر سن ۱۸ سال داشته اند، مطابق تعهد ایران به ماده ۳۷ کنوانسیون حقوق کودک و ماده ۶ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی؛

ج) حذف تمام اشکال شکنجه و سایر مجازات ها یا رفتارهای خشن، غیر انسانی و تحقیر آمیز از قانون و در عمل؛

د) حذف کلیه اشکال تبعیض و نقض حقوق بشری زنان و دختران از قانون و در عمل به شمول افزایش وقوع ازدواج زودرس و اجباری کودکان، در جهت گسترش مشارکت زنان در موقعیت های تصمیم ساز و به رسمیت شناختن ثبت نام زنان در کلیه سطوح آموزشی و رفع تمام محدودیت های دسترسی برابر زنان به تمامی جنبه های آموزش دانشگاهی و ارتقاء مشارکت زنان در بازار کار و تمام جنبه های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی زندگی؛

ه) حذف کلیه اشکال تبعیض و نقض سایر حقوق بشری افراد متعلق به اقلیت های مذهبی، گروه های اتنیک، زبانی یا سایر اقلیت های به رسمیت شناخته شده یا نشده؛

و) حذف تبعیض و محرومیت اعضای گروه های خاص، با توجه به دسترسی به آموزش عالی بر مبنای گروه ها یا تعلقات اتنیکی یا مذهبی به شمول تجدید ثبت نام بدون محدودیت دانشجویانی که قبلا به خاطر چنین دلایلی از تحصیل محروم شده بودند، حذف جرم سازی از تلاش برای فراهم آوردن آموزش عالی برای جوانان بهائی که از دسترسی به دانشگاه های ایران محروم مانده اند و آزادی آنانی که به این دلیل زندانی شده اند؛

ز) اجرای از جمله توصیه های داده شده در گزارش سال ۱۹۹۶ گزارشگر ویژه در مورد نارواداری مذهبی که طبق آنها جمهوری اسلامی ایران می تواند جامعه بهایی را از قید رها کند، آزادی ۷ تن از رهبران جامعه بهایی که از سال ۱۳۸۷ در بازداشت هستند و اعطای حق دسترسی به آئین دادرسی و حقوقی که در قانون اساسی تضمین شده اند به کلیه بهائی ها از جمله آنان که بدلیل اعتقاداتشان زندانی شده اند؛

‏ح) آغاز روندی جامع و پاسخگو در برابر موراد نقض شدید حقوق بشر، به شمول موسسات قضایی و امنیتی وپایان دادن به مصونیت چنین مواردی از نقض حقوق بشر، از جمله در مورد حمله ای که در ماه آوریل ۲۰۱۴ صورت گرفت و در جریان آن ده ها زندانی زخمی شدند، چنانکه دولت قول داده است؛

ط) انجام وعده های تکرار شده رئیس جمهور در مورد تامین فضای بیشتر برای آزادی بیان و عقیده از طریق پایان دادن به تداوم آزار و اذیت، ارعاب و تهدید مخالفان سیاسی، مدافعان حقوق بشر، فعالان حقوق زنان و گروه های اقلیت، رهبران کارگری، دانشجویان، دانشگاهیان، فیلمسازان، خبرنگاران و اعضای خانواده شان و سایر نمایندگان رسانه ها، وبلاگ نویسان، استفاده کنندگان از رسانه های اجتماعی، روحانیون، هنرمندان، و وکلا و از جمله با آزاد کردن افرادی که به طور بازداشت خودسرانه شان ادامه دارد و یا به دلیل دیدگاه های سیاسیشان زندانی شده اند؛

‏ی) پایان دادن به محدودیت ها و بازداشت خودسرانه نمایندگان مطبوعات و رسانه ها، کاربران اینترنت و ارائه کنندگان خدمات اینترنتی اعمال شده است به شمول اختلال گزینشی برنامه های ارسالی ماهواره ای که ناقض حقوق آزادی بیان و اجتماعات می باشد و در حالی که مجمع عمومی از تصمیم دولت مبنی بر افزایش سرعت اینترنت استقبال می کند، بهبودها در جهت تسهیل دسترسی به اینترنت باز و آزاد را بیش از پیش ترغیب می کند؛

‏ک) رعایت و تضمین حقوق قانونی آیین دادرسی در قانون و در عمل؛

۷- همچنین از دولت جمهوری اسلامی ایران می خواهد تا بر اساس اصول مربوط به وضعیت نهادهای ملی برای ارتقاء و حفاظت از حقوق بشر ("اصول پاریس")، نهاد های ملی حقوق بشری کشور را از طریق ایجاد یک نهاد ملی مستقل حقوق بشر آنچنان که خود را در چهارچوب نخستین بررسی ادواری جهانی شورای حقوق بشر متعهد کرده است، با عنایت به پیشنهاد کمیته حقوق اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی تقویت کند؛

۸- با توجه به تعامل اخیر جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با نهادهای معاهده ها به شمول تسلیم گزارش های ملی دوره ای به کمیته حقوق کودک و کمیته حقوق افراد با ناتوانایی ها (توانخواهان)، از دولت جمهوری اسلامی ایران میخواهد تا مطابق ملاحظات تصویب شده نهایی آن کمیته ها عمل کند؛

۹- از دولت جمهوری اسلامی ایران می خواهد تا به طور کامل تعهدات پیمان نامه های بین المللی حقوق بشری را که ایران به آنها پیوسته اجرا کند، شروط کلی یا غیر دقیق و یا ناسازگار با اهداف پیمان نامه ها را که قبلا احیانا در حین امضاء و یا پیوستن به پیمان نامه های بین المللی حقوق بشری گذاشته بوده، پس بگیرد، و بر مبنای نتیجه گیری های تصویب شده مشاهدات نهادهای حقوق بشری بین المللی که ایران عضوی از آنها می باشد، عمل کند و همچنین به پیمان نامه های حقوق بشری بین المللی که ایران در حال حاضر عضوی از آنها نیست بپیوندد؛

۱۰- با نگرانی پیشینه اجرایی ضعیف دولت جمهوری اسلامی ایران را در ارتباط با پیشنهادهایی که در روند نخستین بررسی ادواری جهانی خود در شورای حقوق بشر قبول کرده بود، مورد توجه قرار می دهد و دولت را به شدت به اجرای تمامی پیشنهادهای پذیرفته شده ترغیب می کند، به شمول پیشنهادهایی که در دومین بررسی ادواری جهانی کشور ارائه شده است، با مشارکت کامل و واقعی جامعه مدنی مستقل و سایر سازمان های ذینفع در این راستا؛

۱۱- نگرانی عمیق خود را از اینکه با وجود اعلام دعوت دائمی جمهوری اسلامی ایران از گزارشگران ویژه موضوعی، این کشور به هیچ یک از درخواست های مکرر بازدید از کشور توسط سازوکارهای ویژه در ۹ سال گذشته پاسخ نداده است و اکثریت مکاتبات بسیار زیاد و مکرری که از سوی این سازوکارهای ویژه با جمهوری اسلامی انجام شده، بی پاسخ مانده اند، ابراز می کند و قویا از دولت جمهوری اسلامی ایران می خواهد که به طور کامل با این سازوکارهای ویژه همکاری کند و بازدید آنها از این کشوررا تسهیل کند تا آنها بتوانند تحقیقات معتبر و مستقلی در رابطه با کلیه اظهارات مربوط به نقض حقوق بشر انجام دهند؛

۱۲- نگرانی جدی خود را از اقدامات تلافی جویانه علیه افرادی که با ساز و کارهای حقوق بشری سازمان ملل متحد و نمایندگان آن همکاری و تماس دارند، ابراز می کند

۱۳- قویا گزارشگران ویژه موضوعی حقوق بشر سازمان ملل و روندهای ویژه مربوطه را ترغیب می کند که برای تحقیق وتهیه گزارش، به وضعیت حقوق بشر در ایران بطور خاص توجه کنند، بویژه از گزارشگر ویژه اعدام های فراقانونی، شتابزده و خودسرانه، گزارشگر ویژه شکنجه و سایر مجازات یا رفتارهای خشن، غیر انسانی یا تحقیرآمیز، گزارشگر ویژه ارتقاء و حفاظت از حق آزادی بیان و عقیده، گزارشگر ویژه آزادی حق تشکل ها و گردهم آیی های مسالمت آمیز، گزارشگر ویژه وضعیت مدافعان حقوق بشر، گزارشگر ویژه آزادی دین یا اعتقاد، گزارشگر ویژه استقلال قضات و وکلا، گزارشگر ویژه خشونت علیه زنان، دلایل و عواقب آن، گزارشگر ویژه حق تحصیل، گزارشگر ویژه ارتقاء حقیقت، عدالت، غرامت و تضمین عدم رخداد مجدد، متخصص مستقل [گزارشگر ویژه] در زمینه مسایل اقلیتها، گروه کاری بازداشت های خودسرانه و گروه کاری در مورد ناپدیدشدگان اجباری یا غیرداوطلبانه، و گروه کاری در مورد تبعیض علیه زنان در قانون و عمل؛

۱۴- از اقدامات اخیر برای دیدارهای کشوری توسط سران نمایندگی های سازمان ملل استقبال می کند و از جمهوری اسلامی ایران می خواهد که تعامل خود را با سازو کارهای حقوق بشری سازمان ملل متحد تعمیق بخشد؛

۱۵- دولت جمهوری اسلامی را ترغیب می کند که به تلاش هایش برای یافتن اشکال همکاری با سازمان ملل متحد، از جمله دفتر کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، در زمینه حقوق بشر و اصلاحات قضایی ادامه دهد؛

۱۶- به فراخواندن جمهوری اسلامی به همکاری کامل با گزارشگر ويژه در مورد وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران و سایر سازوکارهای بین المللی حقوق بشر، از جمله قبول درخواست های مکرر گزارشگر ويژه برای دیدار از ایران به منظور انجام وظیفه اش، ادامه می دهد؛

۱۷- از دبیرکل درخواست می کند که به هفتادمین نشست مجمع عمومی از پیشرفت هایی که در اجرای این قطعنامه حاصل می شود، منجمله راه حل ها و توصیه های بهبود و اجرای آنها گزارش دهد، و همچنین یک گزارش مقطعی به شورای حقوق بشر در نشست بیست و هشتم آن شورا ارائه دهد؛

۱۸- تصمیم می گیرد که به بررسی وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران در جلسه هفتادم خود تحت عنوان " ارتقاء و حفاظت از حقوق بشر" ادامه دهد.

گفتنی است در صورت تصویب این قطعنامه در کمیته سوم، این قطعنامه مجددا در معرض رای گیری مجمع عمومی سازمان ملل متحد در ماه دسامبر قرار خواهد گرفت.

جمهوری اسلامی ایران، در کنار کره شمالی، میانمار (برمه)، اسرائیل و سوریه، تنها کشورهایی هستند که به طور خاص مورد توجه ویژه مجمع عمومی سازمان ملل متحد و کمیته سوم آن قرار می‌گیرند.

ترجمه از: کارگروه ترجمه سودویند- "همه حقوق بشر برای همه در ایران"

Montag, 17. November 2014

اقدام تکراری و کثیف رژیم ایران در مورد گرفتن اعتراف اجباری از غنچه قوامی

اقدام تکراری و کثیف رژیم ایران در مورد گرفتن اعتراف اجباری از غنچه قوامی
علی‌ اخوان پور:
در مورد غنچه قوامی همان بس که نه تنها ما بلکه دیگر همه دنیا می‌دانند که اطلاعات رژیم دیکتاتور آخوندی میکوشد تا با فشار زور ،وی را مجاب کند تا زیر آنچه که برایش نوشته اند را امضا کند.
رژیم آخوندی تلاش می‌کند تا افکار عمومی را به سمتی‌ بکشاند تا کار کثیف خود را در مورد دستگیری و به زندان انداختن غنچه به نحوی ماست مالی کند،غافل از اینکه جدیدا با تصمیم فدراسیون والیبال ایتالیا در ابتدای همهٔ مسابقات شعار غنچه را آزاد کنید را شاهد هستیم.

با اظهار نظر جدید سازمان‌های پژوهشی مجلس،حکمرانان ایران و دولتمردان اساسا اعتقادی به احکام دینی و اسلامی ندارند

با اظهار نظر جدید سازمان‌های پژوهشی مجلس،حکمرانان ایران و دولتمردان اساسا اعتقادی به احکام دینی و اسلامی ندارند
علی‌ اخوان پور:
کاظم جلالی، رییس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی ایران، نظام و داده‌های آماری این کشور را غیرشفاف خواند و افزود که دلیل این امر، بازی سیاسی دولت‌ها با آمار و به ویژه آمارهای مربوط به رشد اقتصادی و اشتغال است که نهایتاً حکم پوست خربزه زیرِ پای حکمرانان ایران را دارد.
با توجه به مطلب بالا می‌توان گفت که مگر نه که در اسلام تاکید شده دروغ‌ یکی‌ از بزرگترین گناهان کبیره به شمار میاید،پس گفتن آن ،آن هم از زبان پیشواین دینی نشان میدهد که تمامی این مزخرفات که آخوند‌های شیاد به مردم تحویل میدهند چیزی جز دروغ‌ و حیله نیست و برای حفظ بقا چه بسا که این جنایت کاران دست به مسائل بیشتری که دین آنها‌را نفی کرده بزنند.
در دوران تکنولوژی دیگر نمی‌توان به سادگی‌ به مردم دروغ‌ گفت و یا با فیلترینگ خبر ذهن مردم را از حقیقت دور نگاه داشت.اینکه میبینیم تمامی‌ این شیادان و جنایت کاران به هیچ کدام از قوانین خود ساخته که به اسم اسلام شیعه به خورده مردم داده اند پایبند نیستند،به این معنی‌ است که اصلا از پایه تمامی‌ گفتهایشان چیزی جز مکر و حیله نبوده.